Den smarte måde at betale på der giver luft i økonomien

Den smarte måde at betale på der giver luft i økonomien

20. december 2021 Slået fra Af admin

Hvis du ind imellem har prøvet at været presset rent økonomisk, så læs med her

Du kan i dag får et utal af smarte måde at betale på. Der er dog intet så smart som de nye online afbetalingskonto til webshopping, der stort set fungerer som en kasse kredit. De giver dig den luft i økonomien der kan være nødvendig i pressede måneder. Resten af tiden står kontoen bare og venter uden at koste dig noget. Dermed skal du ikke tage dyre forbrugslån, hvor der er oprettelses gebyr og andre omkostninger. 

Stort set alle butikker på nettet i Danmark er med på denne smarte måde at betale på. Det betyder at du kan købe alt fra nord til syd på afbetaling. Der er stort set intet du ikke kan betale med denne løsning. Det gælder ting som tøj, sko, møbler, frækt lingeri, elektronik, mad, legetøj, værktøj, fælge til bilen, hårde hvidevarer ja endda sexlegetøj. Alt er nærmest med og det betyder at du nemmere kan samle alle dine køb i en enkelt afbetaling. 

Det er utrolig nemt at komme igang. Du skal blot tilmelde dig med nemid og kreditkort, få minutter efter er du igang.

Hvordan fungerer det ?

Det er ikke fordi du skal lave så meget om i den måde du handler på. De shops du normalt handler i har det uden tvivl. Du handler dermed som du plejer. Smider dine varer i kurven og går til kassen. Her skal du så istedet for kredit kort eller mobilepay vælge den nye måde at betale på. Når den er valgt gennemfører du blot ordren med dit login. Beløbet trækkes nu ikke på din konto men på den nye afbetaling. Her samles alle dine køb så til et samlet beløb. Når du så er færdig med at handle går du ind og beslutter hvor hurtigt du vil betale retur. Det kan være 10 måneder. Så deles beløbet op i 10 små bidder og trækkes automatisk fra dit kort hver måned.