Hvad skal jeg give mine medarbejdere i firmajulegave?

Hvad skal jeg give mine medarbejdere i firmajulegave?

1. oktober 2022 Slået fra Af admin

Det er igen ved at være tid til at finde firmajulegaver til dine medarbejdere, og ja, det kan være meget svært, især hvis du har mange – og mange forskellige – medarbejdere. Vi har dog her samlet nogle gode ideer til firmajulegaverne i 2022, som dine medarbejdere helt sikkert vil elske.

Et gavekort til et ophold

Det er altid en god idé at give gavekort, men det kan være problematisk, fordi medarbejderen i de fleste tilfælde vil skulle betale skat af gaven – og det er jo træls at skulle betale for at modtage en gave. Det er dog ikke tilfældet, hvis gavekortet er begrænset til specifikke oplevelser. Et gavekort til et ophold på en krop, hotel eller lignende være en god løsning, fordi dine medarbejdere så får mulighed for at få en dejlig weekendtur til en storby, hvor de kan gå på opdagelse, se kendte og mindre kendte seværdigheder og nyde lokale retter. Det er en god måde at få tanket ny energi på.

Udstyr til padel tennis

Padel tennis er i skrivende stund verdens hurtigst voksende sportsgren, og det er en sportsgren, som tiltaler langt de fleste. Det er i grove træk en kombination af klassisk tennis og squash, dog bare med dit eget regelsæt, udstyr og baner. Det er en sportsgren, der hurtigt skaber glæde, især fordi læringskurven er stejlere end i nogen anden ketchersport. Som nybegynder kan man lære at begå sig på banen og forstå, hvordan man forbedrer sig fra gang til gang. Det kan derfor være en rigtig god idé at give padel udstyr i gave til medarbejdere, som måske gerne vil være lidt mere aktive i deres hverdag og som gerne vil have det sjovt, imens de ”træner”. Sport og motion giver nemlig velvære, forbedrer sundheden og øger livskvaliteten, og det er jo en kæmpe fordel, hvis du gerne vil have glade medarbejdere.

Gavekurv med vin og sødt

Den klassiske gave er gavekurven, og det er en god gave, fordi den passer til alle. Den kan fås i en version med almindelig vin eller alkoholfri vin, så den kan gives til alle medarbejdere. Det er især en god gave i år, hvor alle fødevarer er blevet dyrere, så en gavekurv med en masse lækkerier, der passer til hele familien, helt ideel. Det giver en masse søde sager til juleferien, hvor man godt lige må nyde tilværelsen lidt ekstra med sine kære.

Skønne designerbrands

I Danmark sætter vi stor pris på design, og der findes et stort udvalg af skønne designerbrands, som findes i de danske hjem. Det er f.eks. brands som Lyngby, Royal Copenhagen, Georg Jensen, Kähler og mange flere. Du går derfor aldrig helt galt i byen med nogle vaser, kopper eller lignende fra disse designerbrands, hvis du gerne vil gøre dine medarbejdere glade.

Praktiske gaver

Det kan også være en idé at vælge nogle mere praktiske gaver, som er funktionelle i de fleste danske hjem. Det kan f.eks. være professionelle kniv sæt eller gryder og pander fra Fiskars, kvalitetsprodukter som f.eks. kaffemaskine eller foodprocessor fra KitchenAid eller dyner og puder fra Norvigroup. Nogle gange er det meget lækkert at få skiftet nogle ting ud i hjemmet, som enten er bedre eller giver mere glæde end de nuværende, og her kan du som chef være med til at give dine medarbejdere nogle kvalitetsprodukter, som alle kan bruge og vil være glade for.

Der findes altså mange skønne produkter, som dine medarbejdere helt sikkert vil sætte pris på, men den bedste løsning er dog, at du lader dine medarbejdere vælge selv. I valggaveshoppen fra Y-Design kan dine medarbejdere nemlig vælge mellem alle disse skønne produkter. Du skal bare vælge et beløb pr. medarbejder, og så bliver resten faktisk klaret for dig. Det er din garanti for, at alle medarbejdere får en firmajulegave, de rent faktisk bliver glade for.