Skal du have nye negle? Sådan får du den bedste løsning

Skal du have nye negle? Sådan får du den bedste løsning

3. juni 2022 Slået fra Af admin

Det kan være en sand festdag, når der skal laves nye negle. For mange er det nemlig ikke kun den almindelige neglelak, som udgør det at ”få lavet negle”. Nej, med nutiden mange fede muligheder for nail art er der virkelig lagt i ovnen til fantasifulde designs, der kan få folk til at udbryde ”wooov!”.

Gå til salonen

En af de mest normale måder at få lavet negle på, er ved at henvende sig til sin neglesalon. De fleste større byer har rigeligt med saloner, hvor man kan give neglene en overhaling. Nogle er udelukkende neglesaloner, mens andre findes som afdelinger i f.eks. en frisørsalon eller andet beauty orienteret.

Fordelen ved at gå til en salon er, at man ikke skal foretage noget selv. Det bliver derfor en forkælelse til sig selv, hvor en professionel sikrer dig et flot resultat, der også er holdbart.

Ulempen kan naturligvis være, at det koster lidt penge at få lavet sine negle. Men prisen afhænger også meget af, hvad det er for en type design, man ønsker til sine fingerspidser.

Lav neglene selv

Der er ved at ske lidt af en forandring i neglemiljøet. For mange vælger efterhånden at prøver kræfter med at lave negle derhjemme. Årsagen er, at man i dag kan få virkelig gode produkter, som sikrer flotte og holdbare resultater. Med et gele negle sæt får du alt det udstyr, som du har brug for til at lave smukke negle i dit eget hjem.

Det er tilmed muligt at tage et neglekursus! På den måde får du eksperternes bedste råd, så du kan lave virkeligt flotte negle derhjemme.

ulempen er, at du selv skal lære det hele. Men det er det virkelig værd, da du bliver i stand til at lave lige hvad du har lyst til. Ligesom du kan lave design på dine veninder.

Derfor anbefaler vi også, at du investerer i dit eget negle kit, så du på sigt både sparer penge og lærer at lave neglene selv. Det betaler sig.