Sæt mål for din træning og motion

Sæt mål for din træning og motion

1. april 2022 Slået fra Af admin

Vil du gerne have noget mere ud af din træning, og savner du at have noget at gå efter, når du træner, kan det jo være en oplagt mulighed for dig at sætte et mål for din motion og din træning, så du ikke bare skal træne uden andet formål end at holde dig i god form. Så får du et ekstra lag på din motivation, der kan gøre det meget sjovere for dig at komme til træning.

Læs mere om rengøring af rullegardiner her.

Så har du noget at træne op til

Ved at sætte dig et mål for din træning, så har du hele tiden noget at træne dig op til. Uanset om det så er inden for løb, cykling, crossfit, styrketræning eller hvad du nu træner, er der jo mulighed for at sætte mål, som du meget konkret kan gå efter.

Tager vi løb som eksempel, er det jo meget nemt at have et mål på fx 10 km, 21 km eller 42 km, alt afhængig hvor langt du er i din træning, og hvor ambitiøs du er. Det er meget konkret og dermed meget nemt at gå efter.

Del dine mål med andre

Hvis du har lyst til det, kan du jo også vælge at dele dine målsætninger med andre. På den måde kan du inspirere andre til at gøre det samme, og du får mulighed for at få opbakning og støtte til dit projekt.

Det kan også være, at du på den måde kan sætte nogle fælles mål med dine venner eller bekendte. Måske kan du finde en anden, der er med på at løbe det marathon sammen med dig, eller hvad det nu kan være, du har sat dig for.

Find information om persienner her.

Sæt nye mål når du gennemfører de første

Når du er kommet i mål med de første af dine målsætninger, er der jo ingen grund til at stoppe der. Selvfølgelig skal du fejre det og være glad for, at du har nået dit mål, men så er det jo bare tilbage til tegnebrættet og i gang med at sætte dig nye mål.

Har du fx løbet et marathon, kan det være, at du næste gang skal løbe fire på en måned, gennemføre en triatlon eller måske deltage i et ultraløb, hvor distancen er noget længere, end den er ved et almindeligt marathon.