Sådan træner du året rundt

Sådan træner du året rundt

16. september 2021 Slået fra Af admin

Træning er et ømt punkt for de fleste af os. Mange af os drømmer om at kunne træne fast, men det er de færreste af os, der nogensinde får gjort det. Det kan der være mange grunde til, men en af helt store er, at viljen simpelthen ikke rækker.

Vi fortæller os selv en dårlig undskyldning og lader den ene dag tage den anden. En af de helt store undskyldninger er, at vejret ikke passer, hvad der sikkert også passer hjemme i lille grå og kolde Danmark.

Træn både inde og ude

Med ganske få tiltag kan du dog gøre det nemt at træne året rundt, så den undskyldning i hvert fald ikke skal fratage dig den glæde det rent faktisk er at træne regelmæssigt.

Den første måde at have overskuddet til at træne regelmæssigt året rundt er ved at udnytte det gode vejr, når det er der. Så har du nemlig ikke dårlig samvittighed eller solmangel til at tvinge dig ud på en regnfuld løbetur.

Du kan dog godt se i øjnene, at de fleste træningssessioner kommer til at foregå indendørs, hvis du gerne vil holde motivationen i live. Vil du alligevel gerne ud på en regelmæssig løbetur, bliver du altså nødt til at investere i et løbebånd.

Med et løbebånd får du nemlig alle glæderne ved regelmæssige løbeture uden at skulle tvinges ud i det våde vejr. Også når det kommer til løbebånd eller lignende motionsmaskiner i hjemmet, lader mange dog de dårlige undskyldninger få overtaget.

Find et løbebånd på udsalg

Mange fortæller for eksempel sig selv, at løbebåndets pris er for høj. Sandheden er dog, at du sagtens kan finde et billigt løbebånd til en pris alle kan overkomme.

Det kan du for eksempel gøre ved at finde et udsalg eller gode tilbud på løbebånd, hvad end dit kommende løbebånd så er billigt, fordi det er brugt eller heldigt fundet online.

I den sammenhæng er løbebåndets pris kun med til at motivere dig til faktisk at bruge det. Find altså gerne et løbebånd på udsalg og kom i gang med at træne, så du kan udleve den gode vane hele året rundt.