Dette bør du vide inden du fester i København

Dette bør du vide inden du fester i København

5. juli 2022 Slået fra Af admin

Hvis du har brugt tid i København, så ved du også, at det er en ganske stor by med rigtig mange mennesker.

Det kan hurtigt være en anelse nervepirrende, især hvis ikke du selv kommer fra byen. Hvis du her til sommer skal til fest i København, så er der derfor nogle ting du bør vide inden. Det kan du læse mere om her i artiklen.

 

Find ud af hvor festen er og hvordan du kommer hjem derfra

Som nævnt, så er København en stor by og det er derfor ikke særlig svært at fare vild. Hvis du skal til fest i København, så sørg for at have slået op på forhånd, hvor festen holder til. 

Derfra undersøger du også dine muligheder for at komme hjem, så du ikke skal stå sidst på aftenen, måske en anelse fuld og ikke ane hvor du skal hen. 

Der er rigtig mange mennesker i København og selvom mange af dem er søde, så kan du også risikere at støde ind i nogen som ikke er. 

Derfor bør du sikre dig, at du ved hvordan du kommer hjem og at du tryg ved denne løsning.

Hvis ikke du er tryg, så sørg for at alliere dig med en ven eller veninde, så I kan følges hjem uden problemer.

 

Være obs på dine drinks

Hvis du fester i København, så er der som nævnt, mange mennesker at tage stilling til. Nogen fester vildere end andre, og derfor kan det være en fordel for dig, at du ikke efterlader din drink nogen steder, men simpelthen vælger at tage den med rundt.

Det er altid en god idé at huske på, hvor meget du får at drikke, så du er sikker på, at du er i stand til at komme hjem igen. 

Du kan også altid medbringe Is til fest København fra Isklart, som du kan komme i din drink, både for at holde den dejlig kold, men også så du får en lidt mildere drink, eftersom isen vil sørge for at fortynde noget af alkoholen. 

Generelt er det en god idé at være opmærksom på sine omgivelser og hvor meget man indtager, uanset hvor du befinder dig henne i verden. 

Det er dog især i de store byer, at det kan ende i problemer, hvis ikke vi er opmærksomme. Men hvis du følger nedenstående regler, så skulle du gerne kunne nyde en god aften i ro og mag.