Brug tid på motion

Brug tid på motion

7. juni 2022 Slået fra Af admin

Vil du gerne være sundere, og har du lyst til at skabe et mere aktivt liv for dig selv, er det bare med at komme i gang med at motionere noget mere.

Find og køb de bedste flyverdragter til børn i dag.

Tager ikke lang tid at holde sig i form

Har du et ønske om at komme i form, kan du glæde dig over, at det faktisk ikke kræver særlig meget tid af dig for at komme i form og holde dig i form.

Hvis du fx bare kan finde tid til en løbetur eller en længere gåtur hver dag, kan du nemt holde formen ved lige på den måde. Og hvis du ikke 30 minutter til en løbetur hver dag, hvor meget ønsker du så egentlig at komme i form?

Din krop har brug for bevægelse

Vi har brug for bevægelse og motion. Vi har ikke godt af at sidde så meget stille, som vi gør i dag. Der er mange af os, der har et stillesiddende arbejde, hvor vi sidder i en kontorstol i otte timer om dagen, kun afbrudt af en frokostpause, som vi ofte også sidder ned og spiser – nogle gange endda på vores kontorplads.

Hvis du ikke får meget motion, som det ser ud lige nu, er det måske på tide at gøre noget ved det, så du ikke risikerer at få nogle af alle de skavanker, som det kan føre med sig, hvis du ikke dyrker noget motion.

Motion er vigtigt hver dag

Vi skal gerne have motion hver dag. Derfor kan det også være en god idé at sætte en halv eller hel time af til motion hver eneste dag, hvis du gerne vil i gang med at gøre noget ved din nuværende form, og hvis du gerne vil gøre din krop sundere og mindske risikoen for sygdomme.

Find dig et par gode løbesko og gør det til en vane at løbe en tur hver dag, når du kommer hjem fra arbejde, eller start din dag ud med at gå en lang tur på en times tid eller lignende. Med så simple virkemidler kan du stille og roligt begynde at gøre din form markant bedre.